注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Listeneer倾听者智能断句复读机

国家英语专业教学委员会推荐:2012—2013年度最受学生欢迎的外语学习工具!

 
 
 

日志

 
 

想她,但只剩想的份了……  

2012-10-29 22:05:08|  分类: 4、博主原创作品 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

想她,但只剩想的份了……

在爱情没开始以前,你永远想象不出会那样地爱一个人。

Before falling in love, you never can image to love her so.

 

在爱情没结束以前,你永远想象不出那样的爱也会消失。

Before falling out love, you never can image such kind of love also may disappear.

 

在爱情被忘却以前,你永远想象不出那样刻骨铭心的爱也会只留淡淡痕迹。

Before love was forgotten, you never can image that deep-inside-heart love left also only kind of memory.

 

在爱情重新开始以前,你永远想象不出还能再一次找到那样的爱情。

Before falling in love again, you never can image to find that kind of love.

 

想她,但只剩想的份了……

Missing her but only can miss…

 

她的调皮,她的唠叨,她的欢笑,她的一切……都成了美好!

Her naughty, her chatter, her giggles and her all… become beauty!

 

官网:www.listeneer.com

  评论这张
 
阅读(199)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017